Heel veel zomervakantie-activiteiten

ook voor en met kinderen!

De ’krantenkast’ zit weer bomvol informatie over wat er allemaal te doen is in de omgeving. Dit naast ’het groene boek’ dat in elke verhuurbungalow ligt met mogelijkheden in de omgeving.

In de krantenkast vindt u momenteel een boekje Zin in Zomer over culturele avonturen in de stad Utrecht, het programma van De Parade van 21 juni tot 1 september, folders van Museum Huis Doorn, Vestingmuseum Naarden, museum Speelklok waar machines muziek maken, Het Mondriaanhuis met tentoonstelling Aan het Gein, museum Flehite met De stad aan het water en het boekje Hillywood Kidsgids. 

Vooral dit laatste boekje is een leuk begin van een weekje Lage Vuursche met kinderen. Het gidsje geeft super veel informatie wat er allemaal te doen is met kinderen in onze omgeving: Klimbos Lage Vuursche, Speeltuin De eekhoorn, Speeltuin Heidezicht, Speelpark Oud Valkeveen, kleuterpaden & speurtochten zoals Het Kabouterpad, het Bergse Beestenpad en Boerderij Speurroute, fietsroutes en verhuur, MTB-routes en verhuur, pluktuinen, Geogame Park Gooi & Vecht, de leukste plekken om te eten & te spelen (13 adresjes), 4 kinderboerderijen, 4 zwemplekjes in de natuur, 4 binnen en buitenzwembaden waaronder Bosbad De Vuursche, activiteiten op het water zoals suppen, kanoën. zeilen of een sloepje huren en een heel gevarieerd Kids Zomeragenda. 

Eigenlijk.......is een weekje veel te kort, maar wel een goed begin. Het hoeft allemaal niet ver weg, het kan ook dichtbij!

info kast info kast
info hilversum 2.msg info hilversum 2.msg
info hilversum 1.msg info hilversum 1.msg